De ce nu pot distribui? - Biblioteca de cunoștințe - AdyDev Media SRL

Funcția de distribuire a opțiunilor

Conținutul

    funcția de distribuire a opțiunilor noutati despre tranzactionarea pe actiuni

    De ce nu pot distribui? O explicație simplă legată de Share Partajare sau Distribuire Orice conținut pe Facebook, este mai întâi personal, apoi fiecare își alege nivelul de confidențialitate.

    Cum vă putem fi de ajutor? În plus, puteți consulta subiectele de mai jos pentru a încerca să găsiți ce căutați. Android Conversații Cum puteți folosi locația în timp real Funcția Locație în timp real vă permite să vă distribuiți locația în timp real, pe o anumită perioadă de timp, către participanții la o conversație individuală sau de grup. Dumneavoastră stabiliți dacă vreți sau nu să vă distribuiți locația în timp real și cât timp doriți să faceți acest lucru.

    Share de la prieten la prieten Poți distribui conținutul tău în cronologia unui prieten numai dacă: - ești prieten cu el - nivelul lui de confidențialitate este dezactivat - nivelul lui de confidentialitate cu tine este setat ca persoana de încredere Prieteni Apropiați - dacă acesta aprobă postarea ta, în urma setării de verificare selectată din confidențialitate. Share pe o Pagină Poți distribui conținutul tău pe o pagina numai dacă: - ești admin, editor, moderator, promotor sau analist al paginii - dacă pagina permite postările funcția de distribuire a opțiunilor utilizatori - dacă un admin îți aprobă postarea în urma verificării, dacă aceasta este setată 3.

    funcția de distribuire a opțiunilor site- ul oficial cu 24 de opțiuni

    Share pe un Grup Poți să distribui conținutul tău pe un grup, numai dacă: - ești membru al acelui grup - acel grup permite membrilor săi să posteze - acel grup aprobă postarea membrilor în urma verificării, dacă această opțiune este activă În general totul se leagă de confidențialitate.

    Dacă încarci o fotografie și este setată a fi văzută doar de prieteni, cei care nu sunt prieteni cu tine, nu vor vedea fotografia. La fel dacă este prieten cu tine și fotografia este setată a fi văzută numai de prieten, acesta nu poate să distribuie pe vreo pagină sau în cronologia unui prieten cu care nu ai nicio legătură.

    funcția de distribuire a opțiunilor toate strategiile pe opțiunile binare pe 60