Andreea

Andreea ofera sedinte de masaj doar in salon, 5 zile pe saptamana ! Va recomandam sa faceti o programare in prealabil, pe site folosind pagina de programari online sau telefonic

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Andreea
Average rating:  
 6 reviews
by Mihai on Andreea
Sauna

Desi initial mi-o rezervasem pe Cristina, am aflat cu o ora inainte cand am sunat pt confirmare că e in concediu, asa că mi-am reales-o pe Andreea.
A rămas aceeasi fată energică, prietenoasă si momentul nostru preferat e la final cand ne imbratisam in pat de si uiti că nu e iubita ta.
La final a si ramas cu mine la o tigara, deci e o companie de care cu greu te mai desparti.. 😻

by Ulf on Andreea
Wonderful

Multe multumiri pentru un masaj minunat facut de Andreea.

 

by Mihai on Andreea
Pasional 75 min

Nu-ți pare rău că-ți înșeli iubita cu Andreea, ci îți pare rău c-o înșeli pe Andreea cu iubita! 😂
GFE-ul oferit de ea a urcat la fiecare întâlnire a noastră aproape de maxim și pur și simplu îmi place cum Andreea nu-mi crează impresia de simplă relație client-maseuză, ci de iubit-iubită 💓
De fapt asta e important când vizitezi o fată, să nu te simți doar ca un simplu client, ci să ți se ofere GFE cât mai ridicat. Păcat că foarte puține fete însă înțeleg treaba asta, însă Andreea 😘
Din nou sunt de părere că vii un om și pleci alt om!
Pe data viitoare, abia aștept să mă aflu iarăși în brațele ei 🤗 dar și la pieptul ei 😹

Iti multumim pentru recenzie Mihai! Suntem incantati ca Andreea iti indeplineste asteptarile unei sedinte de masaj. Totusi, vrem sa subliniem ca nici Andreea nici alte maseuze nu ofera servicii de natura sexuala asa cum reiese prin "a insela" din recenzia ta! Multumim!

by Mihai on Andreea
Minunata ca de obicei

Am revenit la ea datorita experientelor placute pe care le am mai avut si pana acum cu ea si ma bucur ca a ramas aceeasi fata politicoasa si calda asa cum am cunoscut-o de la inceput. Imi place cum rade/radem din orice si iti intra in suflet indiferent de starea pe cate o ai si te face sa zambesti numai gandindu-te la Andreea.
Pe data viitoare 😍😘

by Aviv on Andreea
Hi

Wow it was Perfect I felt I was dreaming, thank you very much

by Mihai on Andreea
În top

Andreea rămâne în top și sigur mă voi (re)întoarce la ea. E o fată caldă care te face să te simți bine pe întreaga durată a vizitei..

Politica de Confidentialitate
All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove