Preturi

ATENTIE: Timpul sedintelor se calculeaza din momentul in care ati intrat insotit de maseuza in camera de masaj si pana la plecarea imbracat pe usa de la intrare (deci si timpul de imbracat / dezbracat, dusuri, relaxare, finalizari).

Masaj Pasional 75 minute : Sedinta este personalizabila si include dusuri impreuna cu maseuza, numar nelimitat de finalizari (chiar si la dus), masaj de relaxare, masaj trup pe trup si finalizari senzuale si lascive cu si pe trupul maseuzei. Sunt permise atingeri, mangaieri si sarutari pe trup ( exclus orice fel de contact sexual, nu cunnilingus, nu sarut pe gura, maseuza NU va saruta clientul pe trup), sunt permise finalizarile pe trupul maseuzei.

Masaj Pasional 45 minute: Sedinta NU include dusuri impreuna cu maseuza ( tocmai pentru a nu se crea impresia ca maseuza trage de timp cu dusul), include si masaj de relaxare (dar nu atat de complex ca in sedinta de 75 minute intrucat nu permite timpul) si 1 singura finalizare. Este la fel de permisiv ca si cel de 75 de minute.

Masaj Pasional 45 minute cu 1 maseuza – 150 lei

Masaj Pasional 75 minute cu 1 maseuza – 200 lei

Masaj Pasional 75 minute cu 2 maseuze – 350 lei

Sedintele cu SAUNA: partea de sauna dureaza cca 30 minute, se poate face inainte sau dupa Pasional, se face impreuna cu maseuza, sauna poate fi umeda sau uscata, de joasa sau inalta temperatura precedata de dus impreuna cu maseuza.

Masaj Pasional + Sauna 90 minute cu 1 maseuza – 250 lei

Masaj Pasional + Sauna 90 minute cu 2 maseuze – 380 lei

Sedintele cu JACUZZI / SPA: Partea de spa dureaza cca 45 minute, include aero-masaj, cromo-terapie, hidro-masaj, ozonizare, aromaterapie, muzica ambientala de relaxare si sampanie din partea casei. Se poate personaliza ca durata de timp si optiuni de spa dar si ca ordine a serviciului (inainte sau dupa masaj) si se face impreuna cu maseuza.

ATENTIE: In salonul nostru apa din spa-ul interior este schimbata LA FIECARE SEDINTA, dezinfectia se face cu solutii medicale si ozonizare, spa-ul este antibacterian. Valorile apei sunt afisate la vedere in spa si sunt actualizate constant din sursa directa ApaNova! Nu folosim produse pe baza de clor!

Masaj Pasional + Jacuzzi 90 minute cu 1 maseuza – 400 lei

Masaj Pasional + Jacuzzi 90 minute cu 2 maseuze – 700 lei

Sweet Spa 1 – Pasional + Sauna + Jacuzzi 120 minute cu 1 maseuza – 500 lei

Sweet Spa 2 – Pasional + Sauna + Jacuzzi 120 minute cu 2 maseuze – 750 lei


  • Nu oferim servicii in afara salonului!
  • Nu oferim / prestam servicii de natura sexuala!
  • Nu prestam servicii pentru cupluri!
  • Nu oferim servicii de dominare, escort, petreceri private!

 

 

 

 

 

 

 

 

Politica de Confidentialitate
All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove