Recenzii clienti

Recenzii clienti

In primul rand dorim sa multumim tuturor vizitatorilor nostri care isi aloca timp ptr. citirea continutului acestei pagini si in mod special celor ce ne acorda timp ptr. a scrie o recenzie! Va asiguram ca TOATE aceste recenzii sunt reale si ca NU sunt postate doar cele pozitive!

PE ACEASTA PAGINA SE AFLA RECENZIILE ADRESATE SALONULUI LA MODUL GENERAL! MASEUZELE AU RECENZIILE PROPRII IN PAGINA LOR DE PROFIL! MULTUMIM!

English: This page shows only general impressions of our customers. If you want to read reviews / feedback of our girls please go and check  each girl’s page where you can also write your own review. Thanks again!

Pentru sugestii, reclamatii sau sesizari ne puteti contacta pe email la contact@sweetgirls-masaj.ro . Multumim!

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 106 reviews
Incantat

Buna fetelor! nu mai am ce sa va transmit! Sunte-ti toate ok,salon foarte curat si fetele ffff vesele. Abia astept sa vad si eu poze cu Ana...care se lasa asteptate :)).O sa va vizitez in curand.You are the BEST!!!!!

Incantat!

Am revenit la voi dupa o scurta pauza si am observat fete noi alaturi de cele vechi. Aveti o echipa foarte reusita, am facut masaj cu mai toate fetele, urmeaza sa le incerc si pe cele noi! Pana acum am fost incantat de fiecare sedinta! Racoare, curat, discret, fete frumoase si masaj bun! ce sa ceri mai mult? 😉

Excelent

Totul curat si fetele foarte dragute si amabile recomand simona si alexa fte ok.

O sedinta cu adevarat Sweet

Un salon cu fete deosebite. Am incercat si prin alte saloane dar ce sa zic, este diferenta intre rosia Romaneasca si plasticul de afara. Casa nu arata cine stie ce pe afara dar inauntru totul e ok, curat. Fetele sint rabdatoare, amuzante si foarte naturale. Nu mai arunc banii pe la altii, sper sa ramina cit mai mult echipa de acum. M-am simtit minunat si ma voi intoarce cu placere ori de cite ori voi avea drum prin Bucuresti.

Excellent place

Excellent place, very good atmosphere, they provide what they claim. You can have as many happy endings as you feel and you have all the time you paid for, no rush, no BS. Haven't seen all the girls there but the girl i had was very sweet and funny and eager to please. I can absolutely recommend!

Totul la superlativ!

Am fost Vineri la salonul vostru si am plecat de-a dreptul uimit sa aflu ca exista un astfel de salon in Bucuresti. Salonul are o igiena mai ceva ca la hotel,  iar personalul super dulce si amabil! Si discret, si frumos, si masajul foarte bun, fara fite si bani in plus, si permisiv, fara graba si atitudine de 5 stele! Bravo!!

2 girls massage

I did the massage with Simona and Laura together. They are hot and funny at the same time and they did everything to make me happy. There is a good feeling between them and it is very important. Is absolutely the best combination!

Super masaj

Sa incepem prin a va ura La multi ani si sa aveti o primavara frumoasa!Am fost astazi la voi si am avut parte de un masaj super alaturi de Eva. Este o super fata,nu am alt cuvant sa o descriu. Masajul foarte foarte placut. Abia astept sa revin la voi.Abia astept sa vad poze cu fetele care sunt trecute in recenzia de mai jos si anume,Simona,Irina si Miruna!Sunte-ti minunate fetelor!!⚘⚘

Intrebare

N-au mai ramas decat 4 fete? Pana de curand erau vreo 8. Ce s-a intamplat?

Draga Ion, acest spatiu este pentru recenzii...intrebari, sugestii si sesizari pe adresa noastra de email sau la telefon. In acest moment doar 4 fete au pozele noi pe site, restul vor avea si ele curand. In locatie gasesti intre 4- 6 fete disponibile ! Simona, Irina, Antonia, Eva, Laura, Miruna, Sabrina, etc...

Foarte multumit!

Un salon super, FOARTE curat. Fete frumoase si pozele sunt reale. Nu am fost grabit, masajul difera de la o maseuza la alta  si a fost bun si pasional cu fiecare,  toate au un fizic superb si o atitudine calda si zambareata. Eu mi-am facut abonament si asa am intrat cu TOATE maseuzele la toate tipurile de sedinta. Spa-ul un pic cam puternic pentru mine, dupa am aflat ca se poate seta la anumite programe. Salonul este situat intr-o zona discreta, cu parcare pazita. Este o locatie frumos amenajata si are ceva din saloanele cosmetico - medicale ca standarde si produse. Foarte multumit, recomand! P.S. Faceti programare, se gaseste greu o camera disponibila!

Page 1 of 11:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Politica de Confidentialitate
All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove