Masajul Pasional

Pentru noi, un masaj placut simturilor este doar atunci cand masajul este facut cu pasiune. De aceea selectam cu mare grija maseuzele noastre si NU oferim masaj erotic precum alte saloane! Sedinta de masaj pasional poate dura 75 de minute sau 45 de minute ( alegerea clientului si pret diferit ) timp total care include dusuri impreuna cu maseuza, cu sapunire reciproca eventual finalizare.  Daca nu te simti confortabil sa fii sapunit de o maseuza si sa faci la fel cu trupul ei,  poti opta ptr. dusuri separate.  Inapoi in camera de masaj, tu alegi daca doresti sau nu masaj de relaxare si daca da, cat sa dureze acesta, daca sa fie total sau partial. Restul sedintei este compusa dintr-un masaj foarte senzual si plin de erotism, trup pe trup, in care maseuza va folosi pozitii si miscari lascive (fara contact intim sau penetrare) si va induce ejacularea cu sanii, intre fese, cu gatul, intre coapse, prin pozitii si miscari SIMILARE celor sexuale. Sedinta este interactiva, totul poate fi reciproc si va decurge in functie de preferintele tale dar in limitele bunului simt. Aceasta sedinta este exact ca un preludiu, sunt permise atingeri pasionale, mangaieri, o diversitate de pozitii si senzatii, soapte, pasiune, masaj reciproc, sarutari pe trup si, implicit, finalizari multiple pe trupul fetei.

masaj erotic

Finalizarea se poate repeta in cadrul aceleiasi sedinte de cate ori iti permite organismul si timpul.

Masajul Pasional este unic si exclusiv in salonul nostru iar experienta poate fi total diferita de la o maseuza la alta , fiecare avand ” trucurile” proprii. Cu atat mai mult, pentru acest tip de masaj este absolut necesar sa faceti dus INAINTE de sedinta!

Masajul Pasional este cel mai indraznet masaj si cel mai permisiv. Aminteste-ti insa ca indiferent de tentatie si de nivel de excitare / oferta financiara, maseuzele noastre NU ofera / presteaza nici un fel de contact de natura sexuala!

Politica de Confidentialitate
All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove