Recenzii clienti

In primul rand dorim sa iti multumim pentru interesul tau si pentru timpul pe care ni-l acorzi citind / scriind aceste recenzii! Te asiguram ca aceste recenzii sunt reale!

Aici poti citi si scrie recenzii la adresa SALONULUI! Pentru recenzii ale maseuzelor mergi in profilul fiecarei maseuze!

Pentru ca avem sute de recenzii, le pastram postate doar pe cele din anul curent! Multumim!

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Salon Sweet Girls Masaj
Average rating:  
 4 reviews
by Cristian on Salon Sweet Girls Masaj
Pasional 90 minute

Ma bucur ca am gasit liber la voi si ca ati refacut lista de servicii, sedinta asta de 90 minute e ideala! Salon curat ca de obicei, fetele foarte ok, masajul bun si fara graba! Recomand si multumesc!

by Costaskizo on Salon Sweet Girls Masaj
Nota 10 plus!

Sunt incantat sa stiu ca acest salon a trecut cu bine peste perioada Covid-ului si ca am revenit sa ma bucur de masajul fetelor. Apreciez si faptul ca aveti grija de sanatatea voastra dar si a noastra si asta e principalul motiv pentru care vin cu incredere la voi mereu! Felicitari!

by George Iacob on Salon Sweet Girls Masaj
Pasional

Nu este singurul salon la care vin, dar este prima alegere intotdeauna cand vreau masaj. Ce e cu adevarat deosebit in locatie este igiena. In salonul asta dezinfectantul de maini si curatenia absoluta, protectiile de picioare si produsele de unica folosinta exista cu mult inainte de orice epidemie. Niciodata nu am avut dubii sau teama pe aceasta tema aici in salonul asta, nici la bai, nici in camera, nici in masaj cu fetele. Felicitari pentru asta!

by Marius on Salon Sweet Girls Masaj
Masaj

Un review legat de site: nu mai apar nicaieri intervalele orare pentru Sweet time discount. Daca mai sunt valabile, ar fi util sa le detaliati. Multumesc

Buna Marius! In luna Ianuarie a anului 2020 nu avem promotia Sweet Time Discount. In fiecare luna avem o alta promotie. Sweet Time Discount a fost pentru Octombrie - Noiembrie, in Decembrie am dat cadou Carduri VIP Member, in luna Ianuarie avem discount pentru clientii cu card VIP. In luna Februarie vom avea o alta promotie pe care o vom afisa saptamana viitoare! Multumim

Politica de Confidentialitate
All original content on these pages is fingerprinted and certified by Digiprove